Seria de evenimente ParCult se închide pentru anul acesta

Vineri, 26 august, începând cu ora 19:00, Slang Gospel Band va încheia seria de evenimente ParCult din acest an cu un concert caritabil. Intitulat „Muzica învinge cancerul”, concertul va avea loc în Parcul Memorial ’56, și banii strânși din donații vor fi folosiți pentru a acoperi costurile de tratament ale liderului trupei, Cserkész Adalbert-Jimmy.

Trupa SLANG a luat naștere în anul 2000 ca formație universitară, inițiată de Cserkész Adalbert-Jimmy. În 2004 formația a devenit cunoscută ca fiind câștigătoarea Festivalului de muzică ușoară Cerbul de Aur. Au fost invitați cu regularitate la Bucharest Jazz Festival, Festivalul de Jazz din Sibiu, Festivalul Peninsula, Tusványos, Fanfest, Stuffstock.

Formată din 25 de membri, formația Slang Gospel Band a fost înființată în luna martie a acestui an. Scopul trupei este de a organiza concerte caritabile pentru a-i ajuta pe cei care suferă de cancer. Corul formației este alcătuit din membrii Voces și Snaps Vocal-Band din Sfântu Gheorghe. Toți membrii trupei sunt muzicieni profesioniști: : Bene Zoltán (clape), Ferenczi Tihamér (pian), Gáspár Álmos (chitară), Kerezsi Csongor (bass), Cserkész Adalbert-Jimmy (tobe), Luiza Zan (voce).

Organizatorii și formația propun o donație de 20 de lei ca taxă de intrare.

Ultima proiecție de film în aer liber din această serie va avea loc miercuri, 24 august, la ora 21:00. Spectatorii vor putea viziona filmul biografic Bohemian Rhapsody, în regia lui Bryan Singer. Filmul prezintă viața legendei rock, Freddie Mercury.
Biletele pentru proiecție costă 10 lei fiecare și pot fi achiziționate de la casieria Cinema Arta by Cityplex.

Organizatroi: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Cinema Arta by Cityplex

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.